» За нас

Фирма "МИТРУСИС" е семейна фирма, основана в Гърция през 1990 г. от Ангелос Митрусис с основна дейност търговия със строителни машини, като впоследствие започва производство на специализирана строителна техника, която изнася в Европа, Азия и Африка. През 1999 г. фирмата открива в Доксато, ном Драма , Гърция голям завод за производство на специализирана строителна техника и изложбена зала .

В отделите на завода с площ 2.500 m² са разположени, освен основната производствена линия за машините, още съвременна бояджийница, работилница, сервизен отдел, шоурум, счетоводен отдел , както и адмнистративни офиси. За по-добро обслужване на клиентите си на Балканите фирма "МИТРУСИС" основа през 2016г. фирма “Building Construction Machinery” (“BCM-MITROUSIS Ltd”), със седалище град Гоце Делчев, България, която е специализирана в търговията с машини за мазилки и замазки, резервни части и принадлежности за тях, мазачески и замазкаджийски инструменти и консумативи, оборудване за замазки RAIMONDI, професионални инструменти INGCO, компресори ATMOS, машини втора употреба, водоструйки и пароструйки COMET, предпазно работно облекло, екипировка и др. Фирма "МИТРУСИС" е сертифицирана oт Системата за управление на качеството от ЕС, както за проектиренето и изграждането на машините, така и за обслужването на клиентите, в съответсвие със стандарт ISO 9001:2008.

Фирмата извършва пълен сервиз и обслужване на вашите употребявани машини. Сервиз на всички мазачески и замазкаджийски машини, с оригинални резервни части. Също така фирмата предлага и специализирани ремонтни услуги на машините, изпращайки на място обучен персонал. Предлагаме още:

Лизинг.Вече имате възможност да пазарувате посредством лизинг on-line. Договорите за целево финансиране могат да бъдат сключвани както с физически,така и с юридически лица.

© 2016 www.mitrousis.bg - All rights reserved. | Powered by GenesisWeb Studio